Vinařství Dvořáček - seznamte se 5+1 zdarma

1 805 Kč
Vyprodáno
The item has been sold out…

Detailed information

You might be interested

Features

Category:


Wines

Type:


Still

Sugar:


Dry

Country:


Czech republic

Region:


Moravia

Subregion:


Slovácká

Color:


White

Vintage:


2021, 2020

Size:


0.75

Cap:


Cork

Winery:


Dvořáček LTM

Food Pairing:


sýry, dubliner

undefined


The item has been sold out…

Winery

Dvořáček LTM

Za malým rodinným vinařstvím Dvořáček LTM stojí Lubomír Dvořáček a jeho děti, Tomáš a Magdaléna. Pan Dvořáček je členem Unie enologů ČR, sdružení Collegium Vinitorum a předseda spolku Velká Vína Velkých Vinic. Pěstování vinné révy se začal věnovat v roce 1986, profesionální produkci vysoce jakostních moravských vín pak v roce 2000.

Vinařská oblast: Morava

Vinařská podoblast: Slovácká

Hodnocení

Přidat hodnocení

Additional parameters

Category: Wines
Type: Still
Variety: Chardonnay, Pinot Gris, Riesling, Sauvignon Blanc, Grüner Veltliner
Sugar: Dry
Country: Czech republic
Region: Moravia
Subregion: Slovácká
Color: White
Vintage: 2021, 2020
Size: 0.75
Cap: Cork
Winery: Dvořáček LTM
Food Pairing: sýry, dubliner
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may submit ratings. Please log in or sign up.

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Za malým rodinným vinařstvím Dvořáček LTM stojí Lubomír Dvořáček a jeho děti, Tomáš a Magdaléna. Pan Dvořáček je členem Unie enologů ČR, sdružení Collegium Vinitorum a předseda spolku Velká Vína Velkých Vinic. Pěstování vinné révy se začal věnovat v roce 1986, profesionální produkci vysoce jakostních moravských vín pak v roce 2000.

RVJ2202 (18) 

Vinařská oblast: Morava

Vinařská podoblast: Slovácká

2 ha vinic

tisíc lahví ročně

2000 založeno

V posledních letech ve vinařství zmenšili pěstební plochu na 2 hektary v nejlepších polohách viničních tratí, zredukovali počet pěstebních odrůd na tři tradiční červené a pět bílých, nepoužívají herbicidy ani minerální hnojiva a snaží se o produkci co nejbližší přírodě.

Všechna vína nechávají alespoň částečně zrát i kvasit na kalech v barikových sudech, bez použití oxidu siřičitého, s cíleně provedenou malolaktickou fermentací a bez filtrace. Díky tomu zde vznikají skutečně jedinečná, osobitá a nenapodobitelná vína, zásadně s nízkým obsahem zbytkového cukru.